Headingbild

Headingbild

Om


Jag är 28,5 år med en 30 års kris som snart börjar göra sig påmind. Jag är uppvuxen i björkarnas stad men har Stockholm i mitt hjärta sedan några år tillbaka. Jag kommer framöver att bo i Antibes på den Franska Rivieran tillsammans med min träningstokiga & intelligenta pojkvän Johan (Han räddar mig i nöd och lust). Jag har nämligen insett att 9 år av mitt liv som undersköterska instängd på ett ålderdomshem inte direkt har gett mig så mycket intellektuell stimulans, jämfört med KTH:s tegelväggar. Nog om det, jag duger precis som jag är! Som Mia Törnblom skulle säga.

Jag har ett stort intresse för välbefinnande, dyra krämer, lyxiga badrumsartiklar, makeup, gourmé mat och annat ytligt som jag egentligen inte alls har ekonomin till. Där av min makeup & hudterapeut utbildning, jag kan helt plötsligt göra en proffssminkning på mig själv, färga mina egna ögonbryn och handla produkter till halva priset!! (skämt å sido) Jag gillar också att resa! Överallt och helst hela tiden. Enligt min mamma har jag inte råd att resa hela tiden, nähää? Tur att jag har mitt tradera konto där jag säljer en och annan lösögonfrans.

Förutom att jag kan vara ganska flamsig, så är jag väldigt snäll. För snäll. Otroligt omtänksam och bra på att ta människor. Jag är också en sån som gråter istället för att bli arg, har ett lokalsinne som inte existerar. Min uppriktiga ärlighet är något som både kan uppskattas eller befaras. Att linda in ord i bomull har aldrig varit min grej.
En sak till: Jag dömer aldrig någon och jag står med båda fötterna på jorden! :)